Botilbud

Sct. Ols Dagbehandling har lejet en 95 kvm lejlighed med plads til tre brugere. Lejligheden har tre beboelsesværelser, dagligstue, køkken og badeværelse. Bofællesskabet er fuldt møbleret, og der er ikke plads til beboernes egne møbler, ud over det, der kan opbevares på deres værelse og i kælderrummet. Der er trådløst internet og fjernsyn i lejligheden.

For at kunne flytte ind i bofællesskabet skal brugeren først have været afholdende i 30 dage og derudover deltage i et af de skitserede forløb i Sct. Ols Dagbehandling. Indtagelse af rusmidler i bofællesskabet medfører bortvisning. Beboerne skal være indforstået med urinprøvekontrol og følge den gældende husorden for ejerforeningen.

FFor brugere af botilbuddet skal der udover bevilling til forløbet i Sct. Ols Dagbehandling også være bevilling til botilbuddet. På adressen bliver der ikke tilrettelagt lære- og forandringsorienteret behandling som sådan. Der er uanmeldte tilsynsbesøg hver uge, og beboerne deltager også i et ugentligt husmøde, som ledes af den tilsynsførende.