​COVID-19 på Sct. Ols

Døgnbehandling​ Bornholm

I døgnbehandlingen på Bornholm er hverdagen i forhold til behandlingen uændret. Der er forsat det samme dagsprogram, og de miljø afskærmede omgivelser giver nogle fordele, i forhold til at forbygge smitte spredningen af Covid-19. Derudover har alle beboer eneværelser med egne badefaciliteter, hvilket i sig selv er en forbyggende instans på Sct. Ols, i forhold til smittespredningen.

Derudover følges sundhedsmyndighederne og socialstyrelsens anbefalinger og retningslinjer, til håndteringen af Covid-19 på Sct. Ols.

Personalet på Sct. Ols testes regelmæssigt ved behov, og ved symptomer på Covid-19 er der udviklet procedure, der sikre medarbejder og borgerne i tilbuddet. I disse procedurer er der taget højde for, at kvaliteten af behandlingsforløbet på Sct. Ols er uændret i forhold til de normale standarter, der møder borgerne ved indskrivningen i vores tilbud.

Opmærksomheds punkter og

Covid-19 i døgnbehandlingen på Bornholm. ​

Hvis muligt bør borger, der skal indskrives på Sct. Ols, testet for Covid-19 tæt op til dato for indskrivningen på Sct. Ols, så testresultatet forligger før afrejsen til Bornholm.

Såfremt det er ikke er muligt, Covid-19 testes Borger på vejen fra lufthavnen til institutionen.​​

Besøg på institutionen er en mulighed i særlige tilfælde, og i forhold til samkvem, men op til ankomsten skal besøgende Covid-19 testes.

Hvis du som ny borger er blevet visiteret til Sct. Ols og har symptomer på Covid-19 op til din indskrivning, skal du kontakte os eller dit misbrugscenter og aftale det videre forløb for din indskrivning.

Dagbehandling​ København

I dagbehandlingen i København er hverdagen i forhold til behandlingen som udgangspunktet uændret. Der er forsat det samme dagprogram men ved eksempelvis symptomer på Covid-19, ændre behandlingen tilgang til det fysiske møde, så vi forbygger smitte spredningen. Borgerne i dagbehandlingen er lidt mere udsatte for risikoen for smitte med Covid-19, da deres berøringsflader med andre mennesker i samfundet, er større end i døgnbehandlings miljøafskærmet omgivelser.

​Deraf er restriktionerne anderledes for fremmøde i dagbehandlingen således, at ved symptomer på Covid-19 bliver brugerne bedt om at blive hjemme til symptomerne er overstået + 48 timer. Dagbehandlingens behandler personale vil i sådan et tilfælde have daglig kontakt med den pågældende bruger telefonisk, som mulig behandlings kontaktflade.​Derudover følges sundhedsmyndighederne og socialstyrelsens anbefalinger og retningslinjer, til håndteringen af Covid-19 på Sct. Ols.

Personalet på Sct. Ols testes regelmæssigt ved behov, og ved symptomer på Covid-19 er der udviklet procedure, der sikre medarbejder og borgerne i tilbuddet. I disse procedurer er der taget højde for, at kvaliteten af behandlingsforløbet på Sct. Ols er uændret i forhold til de normale standarter, der møder borgerne i vores dagbehandling. ​​

Opmærksomheds punkter og

Covid-19 i dagbehandlingen i København. ​

Hvis en borger indskrives i dagbehandlingen, skal der op til indskrivnings datoen testes for Covid-19.

Hvis du er positiv for Covid-19 udskydes indskrivningen til du er symptomfri + 48 timer.​

Besøg i vores bofællesskab er en mulighed i særlige tilfælde, og i forhold til samkvem, men op til besøget, skal de besøgende lige op til ankomsten, Covid-19 testes.

Hvis du som ny borger er blevet visiteret til

Sct. Ols og har symptomer på Covid-19 op til din indskrivning, skal du kontakte os eller dit misbrugscenter og aftale det videre forløb for din indskrivning.

Sct. Ols afdeling Randkløve
Randkløvevej 26,
3751 Østermarie, Bornholm

Sct. Ols afd. Olsker
Rønnevej 62,
3770 Allinge, Bornholm

Sct. Ols afd. i København
Vimmelskaftet 41C, 3,
1161 København K

​Kontakt info

Døgnbehandling​

​Sct. Ols afdeling Randkløve

Randkløvevej 26,
3751 Østermarie, Bornholm

Tlf.: 56 47 03 03
Fax: 56 47 20 23

​E-mail: thomas@sct-ols.dk

Døgnbehandling​

Sct. Ols afd. Olsker
Rønnevej 62,
3770 Allinge, Bornholm

Tlf.: 56 48 26 14
Fax: 56 48 26 07

​E-mail: thomas@sct-ols.dk

Dagbehandling

Sct. Ols afd. i København
Vimmelskaftet 41C, 3
1161 København K

Tlf.: 33 73 17 18

​E-mail: thomas@sct-ols.dk