Døgnbehandling​ på Bornholm

​Døgnbehandlingen er et tilbud for voksne mænd og kvinder over 18 år, der har problemer med rusmidler. Behandlingen foregår på to afdelinger beliggende i naturskønne omgivelser i Randkløve og Olsker på Bornholm. Et døgnbehandlingsforløb vil altid starte i vores afdeling i vores afdeling på Randkløve, men det er ikke ualmindeligt du hurtigt kan overflyttes til vores mindre afdeling i Olsker. Behandlingshverdagen i de to afdelinger er identiske og i en del af behandlingsaktiviteterne bringes afdelingerne sammen. Det primære behandlingsforløb kan derved både være i vores afdeling i Randkløve hvor forløbet opstartes, men det kan også være i vores afdeling i Olsker, efter en kortvarig periode i medicinsk afgiftning. 


En af de ting, der taler for et forløb i Sct. Ols' døgnbehandling på Bornholm er den høje grad af miljøafskærmning, der skyldes den geografiske afstand til de hjemlige misbrugsmiljøer, det intensive behandlingsforløb, vægtningen af tydelige terapeutiske rammer, i en den tidsbegrænset periode et døgnbehandlingsforløb er på Sct. Ols Bornholm.

I denne form for rusmiddels behandling, ses brugerne som større end deres misbrug og som personer med et potentiale til at være naturlige, ressourcefulde, kreative og hele. Dette ressourceperspektiv stiller på sin vis ideologiske krav om, at personalet skal kunne tro på noget andet end det, de ser og have en evne til at konfrontere brugernes potentiale.

Sct. Ols afdeling Randkløve
Randkløvevej 26,
3751 Østermarie, Bornholm

Sct. Ols afd. Olsker
Rønnevej 62,
3770 Allinge, Bornholm

Sct. Ols afd. i København
Vimmelskaftet 41C, 3,
1161 København K

​Kontakt info

Døgnbehandling​

​Sct. Ols afdeling Randkløve

Randkløvevej 26,
3751 Østermarie, Bornholm
Tlf.: 56 47 03 03
Fax: 56 47 20 23
​E-mail: behandling@sct-ols.dk

Sct. Ols afd. Olsker
Rønnevej 62,
3770 Allinge, Bornholm
Tlf.: 56 48 26 14
Fax: 56 48 26 07
​E-mail: behandling@sct-ols.dk

Dagbehandling

Sct. Ols afd. i København
Vimmelskaftet 41C, 3
1161 København K
Tlf.: 33 73 17 18
​E-mail: behandling@sct-ols.dk