Døgnbehandling på Bornholm

Hos Sct. Ols tilbyder vi blandt andet døgnbehandling for unge over 18 samt voksne, der har et misbrug, og som ønsker at blive stoffri. Det kan for eksempel være et alkoholmisbrug, et hashmisbrug eller en anden form for stofmisbrug.

Vores døgnbehandling foregår på Bornholm, hvor vi har brugere fra hele landet. Derudover har vi også en afdeling i København, som kun tilbyder dagbehandling. Vi tilbyder misbrugsbehandling på alle vores klinikker, herunder både stofmisbrugsbehandling og alkoholbehandling.

Hvad er døgnbehandling

Vores døgnbehandling er et tilbud for voksne mænd og kvinder over 18 år, som har problemer med rusmidler. Behandlingen foregår på to afdelinger beliggende i naturskønne omgivelser i Østermarie og Allinge på Bornholm.

I denne form for rusmiddelsbehandling ses brugerne som større end deres misbrug og som personer med et potentiale til at være naturlige, ressourcefulde, kreative og hele. Dette ressourceperspektiv stiller på sin vis ideologiske krav om, at personalet skal kunne tro på noget andet end det, de ser samt have en evne til at konfrontere brugernes potentiale.

Behandling på vores to forskellige afdelinger

Et døgnbehandlingsforløb vil altid starte i vores afdeling på Randkløve (Østermarie), men det er ikke ualmindeligt, at du hurtigt kan overflyttes til vores mindre afdeling i Olsker (Allinge).​

Behandlingshverdagen i de to afdelinger er identiske, og i en del af behandlingsaktiviteterne bringes afdelingerne sammen. Det primære behandlingsforløb kan derved både være i vores afdeling i Randkløve, hvor forløbet opstartes, men det kan også være i vores afdeling i Olsker efter en kortvarig periode i medicinsk afgiftning.

En af de ting der taler for et forløb i Sct. Ols døgnbehandling på Bornholm er den høje grad af miljøafskærmning, der skyldes den geografiske afstand til de hjemlige misbrugsmiljøer, det intensive behandlingsforløb og vægtningen af tydelige terapeutiske rammer i den tidsbegrænsede periode, et døgnbehandlingsforløb er på hos Sct. Ols på Bornholm.

Kontakt os for spørgsmål om døgnbehandling

Har du nogle spørgsmål om vores døgnbehandling for misbrugere, eller har du behov for yderligere information, kan vi kontaktes på telefon 56 47 03 03 (Østermarie) / 56 48 26 14 (Allinge), eller ved at du skriver til vores e-mail behandling@sct-ols.dk.​

Sct. Ols afdeling Randkløve
Randkløvevej 26,
3751 Østermarie, Bornholm

Sct. Ols afd. Olsker
Rønnevej 62,
3770 Allinge, Bornholm

Sct. Ols afd. i København
Vimmelskaftet 41C, 3,
1161 København K

​Kontakt info

Døgnbehandling​

​Sct. Ols afdeling Randkløve

Randkløvevej 26,
3751 Østermarie, Bornholm

Tlf.: 56 47 03 03
Fax: 56 47 20 23

​E-mail: thomas@sct-ols.dk

Døgnbehandling​

Sct. Ols afd. Olsker
Rønnevej 62,
3770 Allinge, Bornholm

Tlf.: 56 48 26 14
Fax: 56 48 26 07

​E-mail: thomas@sct-ols.dk

Dagbehandling

Sct. Ols afd. i København
Vimmelskaftet 41C, 3
1161 København K

Tlf.: 33 73 17 18

​E-mail: thomas@sct-ols.dk