Faciliteter​

Sct. Ols' døgnbehandling er fordelt på to ejendomme i Randkløve og Olsker på Bornholm. Ejendommen i Randkløve har en fantastisk havudsigt og huser op til 23 voksne over 18 år, mens ejendommen i Olsker er idyllisk beliggende i et lille landsbysamfund og huser op til 12 brugere i den sidste udslusningsfase af deres døgnforløb. Alle nyankomne brugere begynder deres døgnforløb i Randkløves indslusning, som ligger på 1. sal i hovedbygningen og består af to separate boenheder med henholdsvis 2 kvindeværelser og 5 mandeværelser.

Mellem de to boenheder ligger nattevagtens værelse og et kontor. Til den efterfølgende primærbehandling i Randkløve er der yderligere to boenheder med henholdsvis 6 mandeværelser og 5 kvindeværelser.

Alle boenheder har hver deres dagligstue m/køkkenkrog, og alle værelser har eget bad og toilet. Mænd og kvinder omgås hinanden på fællesområderne, men har ikke adgang på hinandens boenheder og værelser.​

Der er tilsammen 19 værelser, hvoraf 4 er store og bruges som dobbeltværelser. Bygningerne huser også køkken, spisesal, opholdsstue, aktivitetslokale, 2 fjernsynsstuer, samtalerum, grupperum, undervisningslokaler, lægekontor, reception og administration. Desuden badeafdeling med sauna og spabad for henholdsvis mænd og kvinder samt vaskeri, tørrerum, et lille laboratorium for at teste urinprøver, motionsrum, værksted, depot og redskabsrum.

Ejendommen i Olsker er en tidligere skole, der gennem de senere år er grundigt renoveret og moderniseret. Ejendommen har 7.000 m² have/park og ligger idyllisk i landsbyen Olsker tæt ved en af Bornholms 4 rundkirker (Sct. Ols' kirke). Indendørsarealet udgør 700 m² og består af spisesal, køkken, opholdsstue, grupperum, foredragssal, kontorer og 12 værelser, heraf 4 værelser i en separat boenhed, som er velegnet til forældre med børn i projekterne for familiebehandling og gravide misbrugere. Ydermere er der et anneks i tilknytning til hovedbygningen, der fungerer som personalebolig.​​

Sct. Ols afdeling Randkløve
Randkløvevej 26,
3751 Østermarie, Bornholm

Sct. Ols afd. Olsker
Rønnevej 62,
3770 Allinge, Bornholm

Sct. Ols afd. i København
Vimmelskaftet 41C, 3,
1161 København K

​Kontakt info

Døgnbehandling​

​Sct. Ols afdeling Randkløve

Randkløvevej 26,
3751 Østermarie, Bornholm

Tlf.: 56 47 03 03
Fax: 56 47 20 23

​E-mail: thomas@sct-ols.dk

Døgnbehandling​

Sct. Ols afd. Olsker
Rønnevej 62,
3770 Allinge, Bornholm

Tlf.: 56 48 26 14
Fax: 56 48 26 07

​E-mail: thomas@sct-ols.dk

Dagbehandling

Sct. Ols afd. i København
Vimmelskaftet 41C, 3
1161 København K

Tlf.: 33 73 17 18

​E-mail: thomas@sct-ols.dk