Er du træt af misbruget?​

Og ønsker
​livskvalitet?

uden brug
​af rusmidler​

Så er du måske
​på vej til

at tage en livsvigtig
​beslutning

Behandlingen på
​Bornholm

for at slippe fri af
​dit misbrug

Sct. Ols' misbrugsbehandling er funderet i ideologiske overbevisninger om, at mennesker er større end deres misbrug og andre former for vanemæssig adfærd. Langt de fleste af dem, der indskrives i denne form for misbrugsbehandling er da også trætte af at sidde fast i misbruget og ønsker et mere meningsfuldt liv. Hvad det angår, er dette en døgnbehandling, som tilbyder et miljøafskærmet forløb, hvor du kan finde tilbage til dig selv og blive parat til livet uden misbrug.

Vejen til en tilværelse uden misbrug kan starte på Sct. Ols. Det er dog vigtigt, at du er bedst muligt forberedt og ved noget om, hvad vi forventer af dig, og hvad du kan forvente fra vores side. Hvad det angår, kan du ikke forvente, at vi diagnosticerer dine problemer for derefter at forsøge at løse dem for dig.

Du kan derimod forvente, at vi til hver en tid vil møde dig i øjenhøjde og se dig som en person med et potentiale til at være naturlig, ressourcefuld, kreativ og hel.​

Fra vores kan du også forvente, at vi i den yderste konsekvens prioriterer fællesskabet og læreklimaet foran hensynet til den enkelte bruger. Vi holder derfor fast i stedets spilleregler og forventer også, at du efterlever dem, mens du er her.  Du kan derudover forvente at blive behandlet med tydelighed, kærlighed, forståelse og respekt. Vi elsker vores arbejde, fordi vi elsker at se mennesker mobilisere deres iboende storhed og rejse sig fra det misbrug, de tidligere har ligget under for.

Hvis du har fået nok og eller er villig til at gøre det, der skal til, vil det også blive din virkelighed.​​

Sct. Ols afdeling Randkløve
Randkløvevej 26,
3751 Østermarie, Bornholm

Sct. Ols afd. Olsker
Rønnevej 62,
3770 Allinge, Bornholm

Sct. Ols afd. i København
Vimmelskaftet 41C, 3,
1161 København K

​Kontakt info

Døgnbehandling​

​Sct. Ols afdeling Randkløve

Randkløvevej 26,
3751 Østermarie, Bornholm

Tlf.: 56 47 03 03
Fax: 56 47 20 23

​E-mail: thomas@sct-ols.dk

Døgnbehandling​

Sct. Ols afd. Olsker
Rønnevej 62,
3770 Allinge, Bornholm

Tlf.: 56 48 26 14
Fax: 56 48 26 07

​E-mail: thomas@sct-ols.dk

Dagbehandling

Sct. Ols afd. i København
Vimmelskaftet 41C, 3
1161 København K

Tlf.: 33 73 17 18

​E-mail: thomas@sct-ols.dk