Aktiviteter​

Forløbet i Sct. Ols' døgnbehandling indebærer en række aktiviteter udover det terapeutiske indhold i dagsprogrammet. Aktiviteter på ejendommene og andre steder på øen bliver betragtet som en del af den oplevelsesorienterede læring, der styrker sammenholdet i fællesskabet. Ved at deltage i de oplevelsesorienterede aktiviteter kan du blandt andet lære noget om at samarbejde til trods for jævnlige konfrontationer med egne og andres stærke og svage sider.

Et behandlingsophold på Sct. Ols indebærer en del udflugter i naturen, hvilket der er fantastiske muligheder for på Bornholm. Foruden den flotte kyst med både klipper og sandstrande har Bornholm også Danmarks tredjestørste skov, Almindingen. For at udnytte øens natur bliver der arrangeret udflugter og aktiviteter uden for Sct. Ols' ejendomme, dagligt med en af vores aktivitetsmedarbejder. Hver weekend, har brugerne mulighed for, at planlægge en aktivitet, der typisk er bowlinghallen, biograf, osv. Hver mandag mødes Randkløve afd. og Olsker afd. sportshallen og en gang i uge er begge afdelinger i Svømmehallen.​

I sommermånederne bliver der lejlighedsvist arrangeret rappelling, og turen går næsten altid til det nordbornholmske område rundt om Hammeren, som har en fantastisk natur med masser af klipper. Rappelling kan være en lidt grænseoverskridende aktivitet, som det altid er spændende at afprøve. Derudover bliver der lejlighedsvist i sommeren, arrangeret ture til den Bornholmske klatrepark. Disse ture er typisk en fælles aktivitet hvor brugerne fra både afd. Randkløve og afd. Olsker deltager.

Internt på ejendommen i Randkløve er der:

  • Badeafdeling med sauna.
  • Aktivitetslokale med bordtennis og bordfodbold.
  • Motionsrum med moderat fitness udstyr
  • Udendørs boldbane, hvor der om sommeren spilles en hel del volleyball og kortbanefodbold.

Sct. Ols afdeling Randkløve
Randkløvevej 26,
3751 Østermarie, Bornholm

Sct. Ols afd. Olsker
Rønnevej 62,
3770 Allinge, Bornholm

Sct. Ols afd. i København
Vimmelskaftet 41C, 3,
1161 København K

​Kontakt info

Døgnbehandling​

​Sct. Ols afdeling Randkløve

Randkløvevej 26,
3751 Østermarie, Bornholm

Tlf.: 56 47 03 03
Fax: 56 47 20 23

​E-mail: thomas@sct-ols.dk

Døgnbehandling​

Sct. Ols afd. Olsker
Rønnevej 62,
3770 Allinge, Bornholm

Tlf.: 56 48 26 14
Fax: 56 48 26 07

​E-mail: thomas@sct-ols.dk

Dagbehandling

Sct. Ols afd. i København
Vimmelskaftet 41C, 3
1161 København K

Tlf.: 33 73 17 18

​E-mail: thomas@sct-ols.dk